Maak kennis met onze schitterend team. Ze verspreiden geluk in uw bedrijf. Geluk dat alleen acties op basis van grote data-analyse kan leveren.

Fiona De Brabanter

Fiona nam haar eerste stappen in Web Analytics als hoofd van de Back-Office & IT Applications Manager bij Capital & Finance, in de asset-management sector. Ze stopte daar met werken als Web Developer ten gevolge van een fusie met Bank Delen.

Vervolgens stapte Fiona over naar Telenet, werkend als een Web Analyst op de afdeling e-services, waar ze het beheer en de ontwikkeling van Web Analytics activiteiten voor haar rekening nam.

De weg was geplaveid. Ze had zichzelf succesvol gelanceerd als freelance Web Analytics Ninja, met het ontwikkelen en implementeren van web analytics strategieën en frameworks, het verstrekken van waardevolle zakelijke inzichten en het helpen van bedrijven om de efficiëntie van hun online activiteiten te verbeteren.

Gepassioneerd door Web Analytics, deelde Fiona spontaan haar ervaringen en visie op Web Analytics met anderen door middel van trainingen te geven en de online blog van deze website. Geef haar uw statistieken en uw gegevens zullen zich omvormen tot waardevolle informatie.

LinkedIn : www.linkedin.be/FionaDeBrabanter 

Heleen Larsen

Heleen startte met een opleiding grafisch ontwerp en ontdekte hierdoor haar passie voor beeld en vormgeving. Na een bijkomende bachelor fotografie, groeide een hobby uit tot een beroep. De camera werd een instrument om de wereld te ontdekken en een fundamentele bron van uiteenlopende ervaringen. Deze ervaringen deelt ze graag met anderen door middel van haar beelden. Gedreven door sociaal engagement en uitgerust met een groot gevoel voor rechtvaardigheid, documenteert ze het dagdagelijkse leven.

Geïnspireerd door kleur, sfeer en licht verzorgt ze nu de panoramische beelden die diverse commerciële ondernemingen in de picture plaatst met een virtuele rondleiding. 

Matthias Laqueur

Matthias is Online Marketing Specialist leading bij de ontwikkeling van de SEO, SEA, Affiliate en andere Marketing Strategieën.

Als Online Marketing Consultant heeft hij al veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van internet marketing strategieën voor de grotere online spelers op de Nederlandse en Belgische markt. In de afgelopen jaren heeft hij vooral gewerkt aan SEO, SEA, conversie optimalisatie, copywriting en linkbuilding strategieën. Voor het ondersteunen van online marketing activiteiten heeft hij zich ook toegelegd op Webanalytics.

Mathias zijn sterke punten zijn dat hij een groot enthousiasme heeft en enorme interesse in online marketing, en begonnen is als SEO specialist, maar zich al op korte tijd stevig ontwikkeld heeft op het gebied van online marketing. Zijn grootste kracht schuilt in het ontwikkelen van een totaalplaatje dat de verschillende online kanalen overkoepeld en zijn creatieve en resultaatgedreven aanpak die hij steeds nastreeft met de overtuiging dat een goede online tactiek gepaard moet gaan met een goede executie van het plan van aanpak.

Zijn LinkedIn : www.linkedin.be/MatthiasLaqueur

Nathalie Vermeylen

Nathalie is één van Web-fi's Google trusted photographers.
 
Ze studeerde af in communicatiemanagement en volgde daarna nog een specialisatiejaar Journalistiek televisie. 
Na een eerste werkervaring als verantwoordelijke voor communicatie en vormgeving bij een training- en coachingsbureau, vindt ze het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. 
 
Creatie en design is haar passie en fotografie sluit hier naadloos bij aan. 
Gewapend met camera en statief maakt ze 360°-shoots van commerciële zaken. Een virtueel winkel- of restaurantbezoekje van achter jouw pc zeg maar!
 
 

Marketingmed.nl

Bezoek Wef-Fi ook op Marketingmed.nl

Dagelijks kunt u op Marketingmed.nl terecht voor tal van kennisartikelen en blogberichten over het laatste nieuws, de laatste trends en gebeurtenissen rond social media, Online marketing, SEO en WordPress.

Marketingmed werkt met gastauteurs van diverse aanhangende bedrijven en/of samenwerkende blogwebsites, zoals Web-Fi.
Zodoende publiceren zij DAGELIJKS! de beste content online om alle online ondernemers de juiste informatie te bieden die ze nodig hebben om te groeien op het internet. Met deze informatie kun je sneller inspelen op de ontwikkelingen die vandaag plaatsvinden zodat je morgen voorop kunt lopen met jouw organisatie.

https://marketingmed.nl/